حضور جناب آقای دکتر محمدجواد غروی وسرکارخانم دکتر شمسی کلهری وجناب آقای دکتر سعیدصادق وشوشادی اعضای محترم کمیته ارزشیابی وبرنامه ریزی رشته علوم آزمایشگاهی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی کشورو هیات همراه را به دانشکده پیراپزشکی بابل گرامی میداریم.

حضور جناب آقای دکتر محمدجواد غروی عضو محترم کمیته ارزشیابی وبرنامه ریزی رشته علوم آزمایشگاهی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی کشورو هیات همراه به دانشکده پیراپزشکی بابل را گرامی میداریم.

حضور جناب آقای دکتر محمدجواد غروی وسرکارخانم دکتر شمسی کلهری وجناب آقای دکتر سعیدصادق وشوشادی اعضای محترم کمیته ارزشیابی وبرنامه ریزی رشته علوم آزمایشگاهی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی کشورو هیات همراه را به دانشکده پیراپزشکی بابل  گرامی میداریم.