حضور جناب آقای دکتر محمدجواد غروی وسرکارخانم دکتر شمسی کلهری وجناب آقای دکتر سعیدصادق وشوشادی اعضای محترم کمیته ارزشیابی وبرنامه ریزی رشته علوم آزمایشگاهی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی کشورو هیات همراه را به دانشکده پیراپزشکی بابل گرامی میداریم.

حضور جناب آقای دکتر محمدجواد غروی عضو محترم کمیته ارزشیابی وبرنامه ریزی رشته علوم آزمایشگاهی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی کشورو هیات همراه به دانشکده پیراپزشکی بابل را گرامی میداریم.

حضور جناب آقای دکتر محمدجواد غروی وسرکارخانم دکتر شمسی کلهری وجناب آقای دکتر سعیدصادق وشوشادی اعضای محترم کمیته ارزشیابی وبرنامه ریزی رشته علوم آزمایشگاهی وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی کشورو هیات همراه را به دانشکده پیراپزشکی بابل  گرامی میداریم.

۰۴ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /91 /18
دکترموعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /121 /18