کسب مدال طلا توسط دانشمند جوان جناب آقای علی رضای عطایی

کسب مقام اول توسط دانشمند جوان جناب آقای علی رضای عطایی فرزند آقای غلام رضا عطایی استاد ارجمند این دانشکده درمسابقه آزمون ملی دانشجویی کره جنوبی

براساس دعوت و اعلام سفیر کره جنوبی جناب آقای کیم سئونگ – هو در مراسم اختتامیه چهلمین مسابقه ریاضی دانشجویی کشور ، سی و چهار نفر مدال آور مسابقه مذکور در تاریخ 6/8/95 در یک رقابت ریاضی سه ساعته شرکت کردند تا نفرات برتر این رقابت با هزینه سفارتخانه کره جنوبی برای شرکت در مسابقات ریاضی ملی کره به سئول اعزام شوند . این رقابت صبح روز پنج شنبه ششم آبان ماه در اقامتگاه سفیر کره جنوبی آغاز و پس از صرف ناهار در اقامتگاه ایشان پایان پذیرفت .

- نتیجه نهایی سه روز بعد اعلام شد : آقایان علیرضا عطایی ( دانشگاه صنعتی شریف ) ، مجتبی عبدالملکی ( دانشگاه صنعتی شریف ) ، احمد رضا مرادزاده ( دانشگاه شاهد ) ، سپهر حاجبی ( دانشگاه صنعتی اصفهان ) و محسن قدرتی ( دانشگاه صنعتی اصفهان ) به ترتیب بعنوان نفرات اول تا پنجم این رقابت معرفی شدند .

- آزمون ریاضی کره جنوبی :

مسابقات دانشجویی کره جنوبی که با نام آزمون ملی دانشجویی کره شناخته می شود مسابقه ریاضی سه ساعته ای است با هشت مساله که هر سال میان دانشجویان برتر دانشگاههای کره برگزار می شود و امسال مقارن با برگزاری سی و پنجمین دوره آن بود . سوالات این مسابقه در مقایسه با سئوالات مسابقه ریاضی دانشجویی ایران ساده تر هستند اما با توجه به محدودیت زمان و تعداد سئوالات ، به لحاظ سختی تقریباً هم رده مسابقات ایران قرار می گیرد .

- تعداد کل شرکت کنندگان در این مسابقه 470 نفر بود و تنها شرکت کنندگان غیر کره ا ی ، دانشجویان ایرانی بودند .

-فراهم شدن این فرصت برای دانشجویان ایران حاصل تلاش و هماهنگی افراد زیادی در شورای اجرایی انجمن ریاضی ایران ، انجمن ریاضی کره جنوبی و سفارتخانه کره جنوبی در ایران بود .