مراسم بازنشتگی آقای سیدعلی اکبر اصحابی مسئول محترم آموزش وخانم فرحناز صدیقیان کارشناس محترم آزمایشگاه هماتولوژی دردانشکده مورخ11اسفند 95

مقام معظم رهبری :اگر در محیط بازنشستگی و در میان بازنشستگان شور ، امید ، ، علاقه به کار و شوق به مفید بودن و رضایتمندی وجود داشته باشد اثر این امر مستقیماً بر روی شاغلین منعکس می شود.

حال که بعد از سی سال خدمت صادقانه در سنگر دانشگاه از خدمت رسمی فارغ شده اید به شما عزيران تبریک گفته و از خداوند برای شما بهروزی و سربلندی خواستاریم.

تصاویر بازنشتگی

کاشت نهال نارنج در بیمارستان آیت الله روحانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ، نهال نارنج توسط دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وفناوری وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین در بیمارستان آیت الله روحانی بابل کاشته شد.
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /88 /18
همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل ،همایش علمی سرطان مری باحضور دکتر ملک زاده معاون وزیر بهداشت ،دکتر ربیعی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی مورخ 19/12/95 در بیمارستان آیت الله روحانی برگزار شد .
۲۱ , اسفند , ۱۳۹۵ /77 /18