اطلاعیه مهم" قابل توجه دانشجویان استعداد درخشان"

به اطلاع میرساند " دفتر استعدادهای درخشان ایده پرداز و صاحب طرح های محصول محور " بزودی در مرکز EDC دانشگاه تشکیل می گردد . لذا جهت شناسایی و معرفی دانشجویان به آن دفتر، ایده های خلاقانه خود را در قالب " طرح پیشنهادی " به دفتر EDO دانشکده ارسال نمائید . طرح ها شامل: (( عنوان ، روش اجرا ، هدف اصلی طرح و کاربردی بودن آن ، می باشد.)) از بین طرح های ارسالی ، 4 طرح برتر انتخاب و دانشجویان صاحب طرح ، معرفی می گردند.

اطلاعیه مهم

۰۴ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /91 /18
دکترموعودی متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، متخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت دانشگاه علوم پزشکی بابل ،در حال حاضر تستهای غربالگری برای سرطانهای شایع در کشور توسط پزشکان انجام می شود و به علت هزینه های بالای این برنامه و امکانات زیادی که نیاز دارد مراکز بهداشتی نمی توانند آن را انجام دهند.
۰۲ , اردیبهشت , ۱۳۹۶ /121 /18