فهرست

دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار می‌نماید:برگزاری کارگاه و نمایشگاه یک روزه «کاربرد هنر و سرگرمی در آموزش دروس علوم پایه پزشکی »

دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی برگزار می‌نماید:برگزاری کارگاه و نمایشگاه یک روزه  «کاربرد هنر و سرگرمی در آموزش دروس علوم پایه پزشکی »
بازی های رایانه ای، ریتم و هارمونی موسیقی علمی، جدول، سودوکو، دارت مغناطیسی، ساعت مفهومی، داستانواره های سلولی مولکولی، نقاشی و طراحی، نمایش، کارت بازی، اشکال سه بعدی و ...

ویژه اعضای هیات علمی، کارشناسان آموزش و  دانشجویان  تحصیلات تکمیلی دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک
با تدریس و مدیریت آقای دکتر مهدی پورامیر، عضو هیات علمی و استاد گروه بیوشیمی بالینی دانشگاه علوم پزشکی بابل
زمان:  سه شنبه 24 مهر 1397 ساعت 8:30 الی 14      مکان: دانشکده پزشکی
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 32200452-011 تماس حاصل فرمایید.