دستور العمل اجرایی تکمیلی آزمونهای ارزشیابی پایان نیمسال دوم 400-99

قابل توجه دانشجویان گرامی به نکات ذیل در مورد آزمون پایان ترم توجه فرمایید

1- سوالات حسب نظر اساتید مربوطه می تواند بصورت چندگزینه ای، تشریحی و یا به صورت تلفیقی طراحی شود

2- در خصوص سوالات چند گزینه ای، برای هر سوال 50 ثانیه وقت لحاظ گردد. (تبصره: زمان مذکور، میانگین زمان لحاظ شده برای هر سوال در آزمون مربوطه می باشد)

3- هر سوال در یک صفحه ظاهر خواهد شد و حداکثر زمان توقف بر روی هر سوال 50 ثانیه خواهد بود. ولی زمان عبور از هر سوال به سوال بعدی(با رعایت سقف حداکثر 50 ثانیه ) در اختیار دانشجو خواهد بود.

4- سوالات چند گزینه ای دارای نمره منفی نمی باشد

5- در خصوص سوالات تشریحی باید دانشجو بتواند پاسخ سوالات تشریحی را در سامانه تایپ یا بصورت عکس بارگذاری کند

6-قبل از شروع آزمونها و یا در ابتدای ورود دانشجو به سامانه ، باید نام و نام خانوادگی کارشناس / کارشناس آزمون و شماره تماس آنها برای تماس دانشجو در صورت بروز مشکل اطلاع رسانی شود. در صورت بروز هرگونه خطای نرم افزاری یا اختلال موردی در وضعیت اتصال بر خط یک دانشجو، دانشجو باید مراتب را فوراً به کارشناس آزمون اطلاع رسانی نماید، سپس تا حداکثر 48 ساعت با ارسال مدارک و مستندات به معاون آموزشی دانشکده، درخواست بررسی نماید. مراتب در شورای آموزش دانشکده مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و در صورت تایید شورای مذکور آزمون مجددا صرفا بصورت حضوری و یا بصورت آنلاین تصویری (شفاهی) تنظیم واجرا خواهد شد.