پیام تبریک دکتر سید محمود مهدی نیا رئیس دانشکده پیراپزشکی

بنام خالق هستی بخش

بهار فرصت دوباره نگریستن به دیروز و امروز است و مادر این موسم نو شدن، همگام با طبیعت و عناصر هستی، فرصت نوشدن در عملکرد، رفتار و منش انسانی خود را باردیگر تجربه خواهیم کرد.

در سالی که گذشت در پرتو الطاف الهی و در سایه تلاش اساتید فرهیخته و کارکنان گرامی توانستیم با توجه به ظرفیت های موجود به برخی از اهداف دانشکده دست یابیم.

امید است در سال پیش رو با همت و همکاری همه عزیزان به اهداف بالاتر و والاتر دست یابیم.

ضمن عرض تبریک به کلیه همکاران گرامی و دانشجویان عزیز ، از خالق زیبایی ها سالی پر از خیر و برکت و شادی در کنار عزیزان را برایتان آرزو دارم.

در نهایت یادی خواهیم کرد از همکاران عزیزمان (شادروان سید علی میری) و (شادروان سید احمد حسین پور) که دیگر در جمع ما نیستند و آسمانی شدند. یاد و خاطره جاوید نامان گرامی باد.

با توفیق الهی

سید محمود مهدی نیا