برگزاری نقشه راه موفقیت در آزمون ارشد فیزیک پزشکی و تصویربرداری پزشکی

کمیته توسعه آموزش پزشکی دانشکده پیراپزشکی (EDO) به همراه انجمن علمی پزشکی هسته ای

در راستای ارتقا سطح آموزش دانشجویان گرامی ، اقدام به برگزاری دوره ها و جلسات آموزشی در زمینه های گوناگون علمی کرده اند .

در ادامه این جلسات ، این بار وبیناری دو روزه در ۱۸ و ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۲ با عنوان:

« نقشه راه موفقیت در آزمون ارشد فیزیک پزشکی و تصویربرداری پزشکی »

به منظور آشنایی و آمادگی هر چه بهتر دانشجویان گرامی گروه پرتو با آزمون ارشد برگزار گردید .

جناب آقای ابوالفضل زمانی راد از دانش آموختگان سابق رشته رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی بابل و رتبه ۴ رشته فناوری تصویر برداری پزشکی و رتبه ۵ رشته فیزیک پزشکی و رتبه ۲۱ رشته رادیوبیولوژی آزمون ارشد سال ۱۴۰۱ که در حال حاضر دانشجوی دانشگاه تهران هستند ، به ارائه توضیحات کامل در مباحث ذیل پرداختند:

بررسی و معرفی منابع مورد نیاز برای مطالعه و روش مطالعه هر درس

بررسی حیطه های پژوهشی و موقعیت های شغلی این دو رشته

تحلیل آماری سوالات هر درس در سال های اخیر

که با پرسش و پاسخ با دانشجویان گرامی همراه بود.

در این وبینار افتخار میزبانی شرکت کنندگان زیادی از دانشگاه های سراسر کشور از جمله شهید بهشتی ، شیراز ، تبریز ، زاهدان ، کردستان ، همدان ، نیشابور ، تربت حیدریه ، سمنان ، گرمسار ، هرمزگان ، بندرعباس و... را داشتیم .