پیام تبریک رئیس دانشکده پیراپزشکی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

اینجانب طلوع مهر، فصل بازگشایی مراکز آموزشی و بهار تعلیم و تربیت و آغاز سال تحصیلی 1403-1402 را خدمت کلیه پویندگان طریق علم و معرفت، اساتید معظم، همکاران خدوم و دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و حضور تمامی دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود را به دانشگاه علوم پزشکی بابل و دانشکده پیراپزشکی خیر مقدم و نیز موفقیت در کنکور سراسری را به شما و خانواده های گرامیتان تبریک عرض می نمایم.

امیدوارم کلیه دانشجویان گرامی در ظل عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر (عج) و با استعانت از خداوند متعال، و با سعی و کوشش و تعامل و همدلی با اساتید و پرسنل دانشکده، موفقیت های بزرگ و روز افزون را در عرصه های علمی و فرهنگی برای خود و جامعه بدست آورند. توفیقات، سلامتی و سربلندی شما آرزوی قلبی کلیه همکاران دانشکده می باشد.

موفق و موید باشید

دکتر سید محمود مهدی نیا رئیس دانشکده پیراپزشکی